DIN 3 SEPTEMBRIE CLUBUL OLDIES S-A MUTAT LA O NOUA ADRESA.

CLUBUL OLDIES, ULTIMUL BASTION AL MUZICII DE CALITATE DIN ANII '70, '80 si '90 S-A MUTAT IN CASA NOUA, PE STRADA ION CAMPINEANU,NR 16.

luni, 1 noiembrie 2010

La multi ani Oldies!


Astazi se implinesc 8 ani de cand Clubul Oldies a primit pentru prima data oaspeti in fosta locatie din Calea Mosilor.
Cei 8 ani de Oldies au insemnat pe de o parte sute de super petreceri, insufletite de muzica specifica a clubului si stropite cu bauturile alese pregatite de barmani.
Pe de alta parte, in timpul scurs din 2002 si pana astazi, Oldies a trebuit sa faca fata ( si a facut cu success) provocarilor create de realitatile economice .
Fie ca a fost vorba de perioada 2002-2004 cand cluburile apareau ca ciupercile dupa ploaie, fie ca ne referim la ultimii doi ani, dominati de criza economica, managementul clubului a stiut ce trebuie sa faca astfel incat fanii muzicii oldies sa aiba un loc de distractie numai al lor.
Asa se explica si faptul ca in Oldies sunt destui cei care revin cel putin o data pe saptamana ca sa simta vibratia muzicii “de aur” si sa uite la randul lor de grijile cotidiene.
Le multumim pe aceasta cale lor, celor care au facut posibila aceasta frumoasa aniversare si le promitem ca Oldies va ramane mereu acelasi loc primitor, prietenos si promotor de muzica buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu