DIN 3 SEPTEMBRIE CLUBUL OLDIES S-A MUTAT LA O NOUA ADRESA.

CLUBUL OLDIES, ULTIMUL BASTION AL MUZICII DE CALITATE DIN ANII '70, '80 si '90 S-A MUTAT IN CASA NOUA, PE STRADA ION CAMPINEANU,NR 16.

marți, 7 septembrie 2010

Oldies Club-trecut, prezent si viitor


Oldies Club s-a mutat intr-o locatie noua. Vom mai vorbi despre ea putin mai tarziu.
Insa pana atunci ne intoarcem in timp pentru a vedea care sunt inceputurile clubului care timp de 8 ani i-a incantat pe cei care au petrecut seri memorabile la Oldies.
Clubul a fost deschis in 2002, intr-un moment in care se simtea nevoia diversitatii pe piata de profil din Bucuresti.
Reteta pe care au mizat managerii clubului a fost una simpla: muzica de cea mai buna calitate din anii '70,'80 si '90, o atmosfera placuta si cele mai sofisticate bauturi pe care cineva si le-ar fi putut dori. Numarul din ce in ce mai mare de invitati a dovedit ca alegerea ingredientelor nu a fost una gresita. Tocmai de aceea, programul muzical al clubului a ramas constant de-a lungul timpului.La fel s-a intamplat si cu dj-ul, pe numele din buletin Florin Radu.
Florin este cel care are grija ca din playlistul clubului sa nu lipseasca nume precum ABBA, Bee Gees, Beatles,Phil Collins,Pet Shop Boys si multi  altii care au marcat istoria muzicii.
In cei 8 ani de existenta, clubul a fost gazda unor petreceri de neuitat si a fost vizitat de multe nume sonore ale showbiz-ului romanesc.
Stefan Banica jr, Bosquito, Pepe,Gabriel Cotabita, Adrian Daminescu,Elena Carstea si Liviu Varciu sunt doar cativa dintre cei care au trecut pragul clubului si au revenit ori de cate ori au avut ocazia pentru a simti spiritul Oldies.
Fondatorii clubului spun ca "succesul Oldies provine tocmai din faptul ca iti da posibilitatea sa te bucuri de muzica rara intr-o atmosfera placuta, alaturi de prieteni".
De ce a fost  necesara mutarea cubului?
Unul dintre motive ar fi ca devenise neincapator pentru cei care ar fi vrut sa petreaca in compania acordurilor Oldies.
Tocmai de aceea noua locatie este de doua ori mai spatioasa decat cea din Calea Mosilor  si poate gazdui pana la 250 de persoane,dintre care peste 100 la mese.
Un atu important al clubului este pozitia centrala intr-o zona unde istoria si modernitatea se imbina armonios.
(Cladirea in care se afla clubul a fost pe vremuri sediu de banca, iar in prezent adaposteste o cunoscuta companie de asigurari.)
Noul Oldies este mai "aerisit" atat datorita spatiului mai mare cat si instalatiei performante de climatizare care este conceputa astfel incat temperatura si calitatea aerului sa ramana constante pe parcursul intregii nopti.
Lista surprizelor placute pe care le ofera noul Oldies nu se termina aici.
Cei 230.000 de euro investiti in noua locatie se regasesc de asemenea in instalatia de sunet, mai puternica si mai performanta, in sistemul de lumini si efecte speciale si in toate celelalte elemente care ofera confort si creeaza o atmosfera unica ce te face sa revii cu placere.
Ar mai fi de zis doar ca Oldies este deschis in fiecare seara intre orele 22.00 si 05.00 si ca va asteptam cu placere sa stam la un pahar din bautura voastra preferata.

Un comentariu: